Arkiv

Drukningsoffer på Redinha stranden identifisert.

Fant liket av gutten som forsvant i Praia da Redinha.

 

Liket har nå blitt identifisert i Institutt for teknisk og vitenskapelig Police (Itep). Liket av den ni år gammel gutten som forsvant sporløst mens han badet på stranden i Redinha Nova, bak den tidligere klubben Portal das Dunas. Det er Maycom Ewerton Lopes da Silva, drukningen  skjedde rundt 10 am lørdag (13). Kroppen hans dukket opp på ettermiddagen på søndag, i kystområdet i nærheten av hotellet Barramares.

På morgenen fredag, den 12., hadde to andre druknings dødsfall også skjedd på Nova Redinha stranden  nord for Natal, her var ofrene Venezia Jesus de Souza Dantas, 53, og Luan Barbosa dos Santos, 6 år som ble gravlagt på kirkegården til den gode hyrde, II, lørdag morgen.

Obduksjonen ble gjort av Itep og omfattet også to drapsofre i Praia do Meio: kl 18 pm på søndag, her ble Hudson da Silva, 19, drept med to skudd da han forlot baren og akvariet, ved 22:00 tiden og  Luiz Antonio Gomes de Souza, 16 år, ble også skutt og drept på gaten Rua do Motor, av to menn på en motorsykkel. Saken vil bli undersøkt av andre politidistrikt.