Arkiv

Trafikkulykker i majoritet pga ulykker i helgen.

Trafikkulykker leder som årsak  til dødsfall i helgen

Trafikkulykker leder statistikken over ulykker med dødelig utgang i helgen og dette gjelder især motorsykkelulykker, for eksempel to unge menn fra GuamaréFrancisco Lopes Ferreira Jhonatas Kerginal og Lucas Alves Neto, henholdsvis 31 og 22 år som «testet» to motorsykler som kolliderte front i front med bilen en grå Honda Civic, kjennetegn KJD-7693, som hadde fkjørt ut ifra distriktet Baixa do Meio, på BR-401, på vei til Guamaré.

Andre ofre for trafikkulykker var Arlean Robson da Silva, 30år som døde på veien fra Bar Cunhaú i Canguaretama og Valdir Ferreira da Silva, 44år som døde i gaten Salgado Filho Avenue, rett overfor Carrefour i Mirassol området, i Natal.

 

Itep er også å bli informert om drapet på Abilanir Silva Lira, 38år, som døde på sykehuset Walfredo Gurgel og om Erinaldo Roberto Alves, 41år, som døde hjemme, i gaten Severino Gomes, distrikt11, i Dix-Sept Rosado, i hovedstaden. En uidentifisert kropp i Monte Alto stygg skadet i Nisia Forest. Dødsfallet er forårsaket av store  hodeskader, som stammer fra grov vold mot hodet.

Galdino Ferreira Severino, 75 år og Jairo Alexandre da Silva Nascimento, 21år, døde av fall-skader, mellom lørdag til søndag. Registrert hos Itep Mossoró er et drap, med navnet på offeret Isaias Soares.

Kjør forsiktig og defensivt og da særlig i helgene og også etter kl. 16:00 på hverdagene, da kommer fyllekjørerene snikende ut på veiene og da gjelder å være på vakt i trafikken.