Arkiv

Pumpestikk ble mislykket.

Trio flyktet fra bensinstasjon uten å betale for seg  og ble arrestert med stjålet bil.

De ansatte ved en bensinstasjon i San José de Mipibu, ved BR-101, melder til Central Informasjon PRF (CIOP), om at bilen Toyota Corolla, med skilter NNX-1925, med tre personer, forsøkte seg med et «pumpestikk» uten å gjøre tegn til å ville betale de 50 reals for bensinen de fikk påfyllt bilen.

Som politiet opplyser er dette 10.de gangen denne måneden at man ser slik oppførsel i Natal. Men en patrulje fra  Federal Highway Police (PRF) utført på riksveien BR og en hurtig reaksjon til å finne igjen bilen og arrestere trioen;  Breno Marcos dos Santos Varella, 20, Thiago Martins hus, 20 og Jonas Clementino, 22 år.

De tilstod at de hadde kjøpt den stjålne bilen for R $ 3000 i den nordlige delen av Natal og ønsket å selge den forR $ 4000,  og disse verdier gjør det helt klart at forbrytelsen er heleri. Kjøretøyet ble hensatt til tomten hos Office spesialisering på Defense of Eiendom Kjøretøy og laster (DEPROV) i Natal.

Biltyveriene har øket jevnt og trutt i hovedstaden i hele 2012 og politiet innrømmer at de nå hele tiden ligger i etterkant pga personal-mangel og mangel på utrykkingskjøretøyer. Mange av kjøretøyene som blir stjålet, forsvinner ut av RN i regi av spesialiserte bander, eller så blir bilene «slaktet» og solgt som reservedeler.