Arkiv

Buss-overfall i Ponta Negra.

Buss linje Bom Pastor/ Ponta Negra er blitt overfalt.

 

En busslinje 66, som gjør turen Bom Pastor/ Ponta Negra, ble ranet kl. 05:40 på søndag morgen, med om lag 20 passasjerer. Ingen ble skadet, selv om raneren var bevæpnet, gikk en av passasjerene i slosskamp med raneren. Han klarte likevel å rømme, men pistolen ble beslaglagt. En politirapport ble gjort av føreren av bussen, Rosivan Ferreira, av politiet på vakt i Sørlig- Zone.

Junior SantosVinte var blant folk var på bussen og vitnet overfor politiet,  men ingen ble skadet

Rapporten sa føreren av bussen hadde en opptelling av pengevesken  på tidspunktet for hendelsen, men han sa banditten jobbet alene.  «Jeg tror disse kriminelle venter på bussen skal kjøre ut av garasjen tidlig på morningen for å angripe. Dette har skjedd ofte. Slike har vært vårt daglige liv vært i lengre tid nå, sier sjåføren, vi forlater hjemmet og vet ikke om vi vil vende  tilbake,» beklaget Rosivan.

Tyven stoppet bussen kort tid etter at den forlot passasjerterminalen og ropte ut i bussen at «dette er et overfall» når kjøretøyet befant seg på  Avenida Miguel Castro.

Men som sagt; Ingen ble heldigvis skadet under galskapen, sier buss selskapet.