Arkiv

Pousada ble innvadert/overfalt i Maracajau.

Pousada ble invadert og fire er arrestert i Maracajaú.

 

Et vertshus i Maracajaú, på nordkysten, ble raidet i går kveld av fem tungt bevæpnede menn som forsøkte å rane til seg penger og eiendeler fra eieren og gjester. Overfallet ble ikke helt gjennomført fordi det var bare i den innledende fasen og ble avbrutt av at PM (militærpolitiet) ankom stedet inne  5.min etter et annonymt tips via mobiltelefon. Av de fem innbruddstyvene så  rømte en og tok med seg en datamaskin og noen andre små gjenstander.

De fire andre som ble arresterte var involvert i overfallet og brakt til avhør på politistasjonen på vakt i North Zone. De er: Marcelo Oliveira Cruz, 23 år, Rodrigo da Silva, 19 år, YMA av 15, som vil bli videresendt til en av Centers of Integrated Teens Anklaget lovbrudd (CIAD) og en fjerde person, som enda ikke er blitt identifisert.

De kan vente seg strenge fengselsstraffer, da slike overfall under våpentrussel, er en meget alvorlig forseelse i Brasil.