Arkiv

Strømbrudd i går kveld i RN.

Strømbrudd rammer Nord-Øst Brasil.

Kraften i Rio Grande do Norte ble rammet av en blackout rundt kl. 2300 igår kveld. (25). Tjenesten Center of Cosern informerer via media at man jobber hardt for å gjenopprette krafttilførselen og det er uklart hvorfor strømbruddet inntraff.

Ifølge rapporter fra sosiale media nettverk, er det også samtidig registreringer av blackout i alle statene i nordøst. Nettbrukere fra Minas Gerais, Amazonas, Amapá, Pará, Tocantins, Mato Grosso og Mato Grosso do Sul også rapportere strømbrudd. I Brasilia, rapporterte en rask blackout i enkelte nabolag.

I fjor slo en annen blackout ut hele nordøst. Blackout av 4. februar 2011 ble generert av en feil på overføringen linjen mellom Sobradinho (BA) og Petrolândia (PE). Denne feilen førte til nedleggelse av en transformatorstasjon Plant Luiz Gonzaga. Minst sju stater ble berørt.

COSERN vil komme med ytterligere opplysninger om strømbruddet, når man får full klarhet i hav som har skjedd.