Arkiv

Fotball problematikk for ABC.

Dette gjelder i første hand ABC – fansen.

ABC sier at de har klar en reform gitt kontroversen opprettet pga forbudet vedrørende ambulanse-problematikken og som sørger for at den får tilgang til stadion-plenen på Frasqueirão.

Selv om Ana SilvaEmbora regnes som en moderne stadion arena type, har Frasqueirão Stadion  (ABC sin hjemmebane), ingen innkjørsel slik som det kreves av STJD for ambulanse-inngang direkte til gressmatta.

Men for øyeblikket så ser ikke klubben et behovet for en slik løsning, ifølge lederne Alvinegros, på møte-nettstedet i dag etablert for at ambulansen skla innlemmes i de juridiske kravene til CBF og FIFA. «Vi har et sted hvor det er en parkeringsplass med kapasitet for to ambulanser, som er bare 14m fra gressmatta, det vil si avstanden fra kjøkkenet i et hus til inngangsdøren. Videre er tilgangen gratis ikke bare til plenen, men som  ambulansen sin egen rømningsvei på ferd mot sykehuset. Det nytter lite å ha tilgang til plenen og deretter å bli sittende fast i trafikken ut ifra stadion og være flere kilo

ABC  bør det bli belastet ved STJD som hvilken annen enhet og være  i stand til å utføre reformer som tillater tilpasningen. «Vi har to prosjekter på papiret; En bredere inngang som innebærer renovering av selve stadion vår og har samme totale mål. Eller vi kan måtte flytte et lys tårn og som vil gi plass til ambulansen i sektor som den vil passere. På et annet prosjekt, hvor modifikasjoner er minimale, ville ambulansen få tilgang gjennom modul 3. Endringer som trengs vil bli gjort for bedre  passering av ambulansen fra gressmatten og deretter forlate  stadion, forbi parkeringsplassen og opp gaten, «sa Cardoso.

Lederen Abecedista, var opptatt av å påpeke at stadion oppfyller alle kravene i vedtektene for sikkerhet og siterte eksempel på andre stadioner som bruker den samme formelen som Frasqueirão med hensyn til redning og nødhjelp av idrettsutøvere. «The PV i Fortaleza er et godt eksempel på dette, og det har gjennomgått en renovering nylig. Vår stadion er blant de pre-godkjent av FIFA som treningssenter for World Cup 2014. Vi innehar alle garantier, og vi er ikke opptatt av dette akkurat nå» sa han.

Nylig undersøkt av militærpoliti, ble Frasqueirão godkjent, men med reservasjoner, siden de ville måtte gjøre rettelser til utstyr som er ansvarlig for overvåking av fans på kampdager. Oberstløytnant PM, Alaric sier imidlertid at problemet er lett å løse og at det faktisk kommer til å bli løst i de kommende dagene. Inspeksjonen viste forøvrig ingen problemer når det gjelder spørsmålet om ambulanse-tilgang til banen.