Arkiv

Nye forsikringer fra TAP.

Nye forsikringer fra TAP; rute listen til Natal, vil blir opprettholdt.

 

På en pressekonferanse i går på Fair ABAV, opplyste visepresident for salg og markedsføring hos TAP,  Luís da Gama-Mor, at det ikke er sant at TAP vil slutte å fly på Natal, slik som ryktene sier.

«Vi kan ikke tenke på en økende frekvens. Vi vil derfor fortsette med tre eller fire fly per uke, avhengig av hvor man er i sesongen.  Selvfølgelig er det mer lønnsomt for selskapet med logistikk for daglige avganger, men det har byer som inkluderer etterspørsel og andre har ikke. Og Natal vil forbli slik som den er nå også for fremtiden.. Natal er nemlig en veldig viktig destinasjon for TAP, men jeg ser likevel ikke utsikter for at det vil komme daglige flyvninger, «sa Mor.

 

Allerede i Ceará er nyheter fra TAP blitt noe bedre fremhevet. Desemberutgaven av selskapets in-flight magasin, Opp! Har hele 30 sider om stranden, håndverk, mat og business Ceará. Dette vil også prege forsiden til denne publikasjonen.

Vi har forstått i markedet, at om TAP dropper Natal, så blir det faktisk en liten krise for oss skandinaver, italienere, portugisere etc.? Men nå har vi altså nok engang fått bekreftet at TAP fortsetter flyvningene som før heldigvis.