Arkiv

Banditter tømmer minibank hos CAERN.

Banditter bryter seg inn i minibank hos CAERN.

Innbruddstyver plyndret i de tidlige timene på søndag (28) hovedkvarteret til Vann-og avløpsetaten Company of Rio Grande do Norte (caern), i distriktet Tirol, og brøt seg inn i Minibank-området.

Ifølge den første informasjonen fra  PM, kom to menn til caern på natten med tungt skjærebrenner utstyr for å foråta en natt-jobb, pluss et hurtig uttak i minibanken i bygningen. Ve hjelp av skjærebrenneren som bruker acetylen og oxygen gass til å skjære igjennom stål som smør. Det er ikke mye informasjon som politiet vil ut med i denne saken pga etterforskningen

 

Men for en uke siden sist søndag, stormet fem ranere inn i byggingen til National Health Foundation (Funasa) som ligger ved Alexandrine de Alencar, og brøt seg inn i ATM MiniBank of Brasil. Handlingen var identisk med jobben slik som det som skjedde denne gangen i CAERN. kl. 05:30 på søndag.

Politiet bærer mistanke om at dette er de samme folkene som har vært på ferde, fordi at det er mange felles trekk i måten å jobbe på. Politiet ønsker flere informasjoner fra folk i området på denne tiden som kan sitte inne med viktige tips i saken.