Arkiv

Nytt turistkart over Brasi, ute igår – mandag.

Nytt turist kart over Brasil 2013 kommer på mandag i kiosker og bokhandlere rundt om i landet.

 

Den nye største og viktigste nasjonale turist guide, Guide Brasil 2013, kan kjøpes i kiosker og bokhandlere rundt om i landet med start igår (29). Publikasjonen følger tradisjonen med å evaluere, teste og klassifisere bedrifter/hoteller etc. over hele landet upartisk og uavhengig.

 

Etter omfattende og streng feltarbeid, bringer den utgaven for  2013, med 4.750 Guidinger, som i 3000 restauranter og rundt andre 4.200 attraksjoner. Av disse 830 bedrifter som bringer med seg integrt innhold og Novelty, har altså 7% av innholdet til nye adresser som ikke var tilstede i tidligere utgaver.

I den nasjonale hotellet, vinnerne er Grand Hotel, i Petrópolis (RJ), valgt Hotel of the Year, Botanique Hotel & SPA i Campos do Jordao (SP), nyttår, Nau Royal, i São Sebastião (SP), Hotel bærekraftig år; Cottage & Bistro Provence, Monte Verde (MG), Inn of the Year, Transamerica Sao Paulo, i São Paulo, Hotel begivenhet of the Year, og Ecologic Ville Resort & SPA i Caldas Novas (GO), Novelty Resort .

I gastronomi, høydepunktene er Felipe Bronze, av Oro, i Rio de Janeiro, anerkjente Chef of the Year, Rivandro Frankrike, Cooking Escondidinho i Recife, Chef of the Year, Attimo restaurant i Sao Paulo, nyttår, og Paul Kress Moreira og Paulo Barroso de Barros São Paulo gruppe Aegean (Girarrosto,. Italia, Kaa, General Prime Burger og JellyBread) Restaurateurs of the Year

Blant turistattraksjonene er champions Museum of Celebrity Sergipana i Aracaju, Type of the Year, og Bohemia Brewery, museum ligger i Petrópolis, nyheter av året.

Med andre ord et greit redskap for turister til Brasil og RN.