Arkiv

Politiet er mål for banditter i Stor-Natal.

Politiet er mål for banditter i Stor-Natal.

To polititjenestemenn var ofre for vold i Natal. I går morges, ble soldaten Daniel Galdino da Silva truffet i hodet av kriminelle som hadde prøvd å rane en lotteri-butikk i Brasil Novo,nylig åpnet i nabolaget Pajuçara, Nord Natal. Offiseren ble hastet  til sykehuset Santa Catarina og fortsatt har politiet ingen spor etter bandittene. Forbrytelsen skjedde rundt 11:00 am i går (29). Politi-Soldaten Galdino var i en matbutikk foran sin bolig når to menn på en motorsykkel (Svart Falcon), gikk inn i lotteriutsalget. Soldaten, som er i PM siden 1999, ble truffet av skudd i hodet og nakken og bandittene flyktet uten å få tatt noe. Han fikk medisinsk behandling raskt og politimannen ble innlagt på sykehus med livstruende skader hos Santa Catarina, hvor han fikk førstehjelp. Ifølge opplysninger fra militærpolitiet, så ventet leger ved ankomsten av soldaten – stabiliserte ham og sendte ham videre til Walfredo Gurgel for ytterligere intensiv behandling der. Helsetilstanden hans er for tiden litt bedre, men fortsatt kritisk.

På lørdag kveld, ble en annen PM Ismael Antonio Mendes da Silva, 44, skutt og drept i Macaíba. PM ble overrasket av et overfall med en dobbel-løpet hagle, da han passerte gaten Uruaçu og skutt rett ned av de kriminelle. Motivasjonen for kriminaliteten er fortsatt ukjent og vil bli etterforsket av sivilt politi.