Arkiv

Azul linhas lanserer «Live TV» ombord på sine ruter.

Azul Linhas Aéreas lanserer live TV ombord.

 

Azul Linhas og SKY, den største operatøren av satellitt-TV i landet, kunngjør lanseringen av et nytt produkt i Latin-Amerika luftfart: live TV-tjenesten om bord. Prosjektet, idèn ble unnfanget av David Neeleman, grunnlegger av flyselskapet, det er nå en realitet i Brasil.

 

Litt mer enn tre år etter begynnelsen av prosjektet og rundt 100 millioner dollar investert, er systemet tilgjengelig i de fleste av Embraer (brasiliansk flyprodusent) jets. Tilbys gratis kostnadsfritt, den nye tjenestekontoen med 48 kanaler med alle sjangere av programmering i widescreen-skjermer.

 

Listen inneholder følgende kanaler: Bandsports; Glitter; Discovery forskning; TLC; Discovery Home & Health; Viva; Sportv; GloboNews; GNT; Multishow; Universal kanal; NAT. Geo. Funn; Animal Planet; TruTV; Plass; TNT; TCM; VH1; Discovery Kids; Cartoon Network; Boomerang; Nickelodeon; Bandnews; CNN International; SBT; Bandeirantes og Globo.