Arkiv

Manglende tilsyn langs strendene på nordkysten.

Mangler tilsyn på nordkysten.

Mangel på tilsyn av myndighetene har blitt en av de viktigste turistattraksjonene på stranden i Jenipabu, på nordkysten.Et «land» der lovene er ignorert av førerene  som utnytter alle midler for å vise frem sine biler blant fotgjengere, soldater eller lokalbefolkningen som holder til i strandsonen.

 

Magnus NascimentoBugueiros og passasjerene ikke plaget i krenkende trafikkregler i utkanten av JenipabuBugueiros og passasjerene ikke plaget i krenkende trafikkregler på randen av Jenipabu

Risikoen og mangel på omsorg fra dette «postkort fra Rio Grande do Norte» er lett å observere. Og «Helg» maksimerer bruddene og følgelig risikoen til som de er utsatt og solbader i strandsonen. Bilene suser inn i mellom strandgjestene, spesielt 4 x 4 trekkraft, langs stranden fylt med barn og voksne.

«Hver ferie er det på denne måten og det virker som om det  er vanskelig å ha tilsyn. i mellomtiden, ser vi at noen brukere klager over forholdene, mens andre ikke orker å klage, for det vet at dette er nytteløst, sier Felipe Torres, en handelsmann med strandbar.

Mens solbaderene ligger i solen på stranden, så kreves det konstant oppmerksomhet, ellers kan man bli rammet og skadd og i verste fall drept. «Det er komplisert for du kommer til stranden for å prøve å komme vekk fra trafikken, maset og den daglige rutinen. Men når de kommer hit , står overfor den  samme trafikken her også, klager over 30 år, Daisy. Turist fra Rio Grande do Sul,  Alda Osorio, 80 år, er for første gang i Natal og sier han ikke forestilte seg Jenipabu-stranden på denne måten.

Myndighetene inntar en meget lunken holdning til hele saken – det må nok dødsfall til for å dra opp de søvninge øyelokkene deres?