Arkiv

Uregelmessigheter i drivstofftransporten.

Drivstoff laster tatt etter overvåking for uregelmessig fakturaer.

 

To drivstoff laster ble beslaglagt i det siste pga av en overvåking av Utenriksdep. som var på jakt etter korrupsjon og lurerier og skatteundragelser. Overvåkingen er en del av kampen mot skatteunndragelser og annet fiffel som har kommet for dagen i det siste.

Det ble beslaglagt en lastebil og en trailer, med drivstoff laster som skal selges i andre stater. Først hadde fakturere blitt anført for drivstoff markedet i byene Goiana, Pernambuco f.eks. og siden så ble fakturaene endret/forfalsket for å slippe avgifter til staten.

Slike «JimmiFix» transaksjoner og skatteundragelser, er noe som myndighetene, både statlige og føderale, ser på med stor ublidhet i Brasil og kan i beste fall gi store bøter og i verste fall fengsel for de ansvarlige.