Arkiv

Mot klokka.

Til tross for regelmessige kritikk i Brasil Cup og  standout av det brasilianske laget, forsvarer Ronaldo hendelsen, som kan gi mange fordeler til landet. «Vi må være stolte av at vi vil få den største begivenheten i verden. Investeringer som blir gjort i dag, ville ikke bli gjort hvis det ikke var for  World Cup 2014, «sa spilleren, som også ser gevinster for brasilianske fotballspillere. «Vi vil spille i de gamle stadionene frem til høsten. Det er en stor arv som World Cup vil etterlate seg. Vi trenger å få denne arven, og gjøre brasilianske fotball til et spill som spilles som europeisk fotball, med den samme hastigheten «.

Plakaten med bilde av en  gutt i 2014 FIFA World Cup og medlem av den lokale organisering komiteen (COL), så sier fotballspiller Ronaldo at han frykter mulige problemer under lekene som skal holdes i Brasil om to år, kan få «transport-problemer  til/fra stadion, til flyplassen. Vi vil få en masse folk som kommer hit. Vi må bekymre oss hver dag over alle disse aspektene. Bekymringen er mer utbredt i det å motta turister og at World Cup nok er en hendelse som det alltid har vært: godt organisert, «sa Ronaldo.

Men Ronaldo synes å se gode overraskelser ikke minst med hensyn til de nye stadioner. Balansen av punktene for dem som alle er klar for datoer på et riktig på tidspunktet og klare  for testing og begynnenede konkurranser.

Arena-das Duna i Natal følges nøye som siste i sin utvikling i forhold til andre stadioner i landet. Men forsinkelsen er på timeplanen og arbeidet, ifølge staten regjeringen og konstruksjon selskapet OAS vil bli levert inkludert etter forventningene likevel. Fortaleza viser seg frem som den store lederen og vil åpne nye Castelão i desember. På andre plass kommer arbeidet Minas Gerais, på Mineirao stadion, etterfulgt av Brasilia (Mané Garrincha) og Salvador (Fonte Nova), foruten Maracanã (Rio de Janeiro). Til slutt, Beira Rio i Porto Alegre, Rio Grande Sul med sin Cuiabá med Arena Pantanal, Manaus og sin Amazon-Arena, i tillegg så nevnes  Pernambuco Arena, så det gjelder å følge med på timeplanen.

 

Christmas: Arena das Dunas

Arenaen das Dunas alligator bjelker er nå installert. Stadionet er nå 38.57% av arbeid fullført. På bunnen av ringen, er allerede fullført de vestlige og sørlige sektorene. Den østlige sektoren er i ferd med avslutning. Arena-das Dunas vil være vert for fire-gruppespillet kamper i 2014 FIFA World Cup. Stadion har en kapasitet for 43 tusen fans, med 10 tusen flyttbare seter. Leveringen er at prognosen er for desember 2013. Investering i byggingen av den nye arenaen vil være på $ 417 millioner, R $ 396,5 millioner i føderal finansiering. Ifølge staten og  regjeringens informasjon, er målsetningen fra  konsortiet som utfører arbeidet, at i desember 2012 skal man nå 50% merket for byggeplanen. I første halvdel av 2013, komplett bygg-dekning og da vil man initiere ferdigstillelse av stadion med all den etterbehandling av deler og plen drenering og planting gress etc.
Alle som er innvolverte i prosjektet krysser nå både det ene og det andre for at man rekker å gjøre seg ferdige til desember 2013 og at man slipper kjedelige situasjoner som streiker og mangel på viktige produkter under den gjenstående arbeidsperioden.
Vi gjør det samme og ønsker bare tvi-tvi til bygge arbeidet fremover.