Arkiv

To gutter arrestert etter bensinstasjon ran.

To tenåringer er arrestert etter bensinstasjon ran.

Et par av tenåringer ble arrestert på slutten av i går ettermiddag etter at de utførte et ran på en bensinstasjon langs Via Costeira. Ifølge det sivile politiet så fattet de mistanke etter å ha observert guttene i høy hastighet på en motorsykkel (Traxx model) og uten skilter.

Eduardo Medeiros hos Nacismento, 17 år gammel, var føreren av motorsykkelen. Hans venn, Gemma Souza da Silva, 15 år, ble tatt og stoppet med en cal. 38 grovkalibret revolver, ammunisjon, en mobiltelefon og 365 dollar gjemt inne i underbuksa.

_________________

Vi tar også med at en ung flyktning ble fanget fanget igår..

Den unge italienske Ermiliano de Oliveira, kjent som «musa», 16, ble arrestert i området Mãe Luiza og arrestert etter en kort jakt i nabolaget. Han gjorde ingen motstand under arrestasjonen sier politiet. Den unge mannen er en flyktning fra CEDUC anstalten i Mossoró.