Arkiv

Kvintett stormet Banco do Brasil i Alecrim.

En gjeng på fire personer røvet en bank i Alecrim.

 

Politiet søkte hele dagen i går etter gjengen som  midt på morgenen igår (9: 45) stormet filialen til Banco do Brasil installert i krysset Avenidas Bandeira e Jaguarari og Avenidas presidente. Bilen ble brukt av bandittene, en sølvfarget Fiat Sienna, ble funnet forlatt ikke langt bortenfor banken utenfor en TV-stasjon TV-stasjon i Laguna Seca. Verdien som er tatt av gjengen er ikke blitt opplyst av Banco do Brasil.

Emanuel Amaral en politikilde, sier at bandittene øyensynlig hadde inside informasjon om bevegelser og rutiner i banklokalene.

Ifølge politiet, ble gjengen dannet av fem menn, alle kledd i dress. Gruppen ventet rolig på at en pengestransport skulle ankomme banken og når den kom så slo de til hurtig/lynraskt og brukte stor vold og kraft, blant annet så ble glassruter innvendig splntret så glssbitene haglet, mest sannsynlig for å sjokkere kunder og bankansatte.

Politiet har foreløpig ingen informasjon om bandittene, dette til tross for at de opptrådte umaskert i banken.

Hypotesen som er mest  sannsynlig, ifølge politikilde, er at gjengen hadde informasjon om bevegelser og rutiner i banken og de visste når minibankene ville bli fyllt opp med penger. Dette overfallet er det tredje for Banco do Brasil registrert så langt i år bare i sentrale Natal. Det er tydeligvis en stor etterspørsel etter kontanter – der ute i banditt-land?

Det er tydeligvis mange forskjellige Bonnie and Clyde miljøer i hovedstaden vår og som gjør solskinnsbyen til et noe mindre trygt sted å oppholde seg. Men politiet sier at det også er en mulighet for en sammenheng mellom flere bankrøverier og at det er de samme personene som utfører kriminaliteten på forskjellig tid og sted?