Arkiv

Turisme vil gi 1.800 nye stillinger i RN.

Turisme vil åpne 1.8 tusen ledige stillinger.

 

Turistnæringen er forventet å kunne gi 1.8 tusen nye vikarer til Carnaval i Rio Grande do Norte, produsert  av hoteller, barer og restauranter, de forventer en oppvarmet bevegelse i høysesongen. Tallet er 12,5% høyere enn i samme periode i fjor, når 1.6 tusen stillinger ble åpnet, i henhold til Federation`s anslag over handel med varer, tjenester og turisme av staten (Fecomércio-RN).

Rodrigo Sena Hotel i Natal: stillingen som maid er blant dem som skaffer nye arbeidsplasser i Temporário Hotel i Natal og gir midlertidig  jobb stillinger.

 

Drivkraften for vekst, ifølge Marcelo Qazi, president i foretaket, kommer fremfor alt fra åpningen av nyetableringer i staten. Han anslo at antallet kan bli enda høyere hvis den gjennomsnittlige sysselsetjinga får over 80% registrert i den siste oversikten innen hotel.

 

Bare Hotel Serhs, med sine 400 rom og 300 ansatte på Via-Costeira vil måtte ansette 50 vikarer i perioden.  Tilbudene  begynte å bli annonsert denne uken. Signeringene vil skje allerede i de første fjorten dagene av November og det valgte startpunktet for arbeidet er i desember.

Hotellet tilbyr muligheter som kokk, konditor, baker, bartender, kelner, blant annet, mener blant andre Izabelinny Avelino, analytiker for menneskelige ressurser. CVer kan sendes til e-post  assistenterh@serhs.com.br.  For de som er mer enn 18 år og også har andre erfaringer kan telle med. For funksjoner som kokk, for eksempel krever man minst to års erfaring i feltet.

På majestetiseke Best Western Premier, med sine 135 rom og 76 ansatte, forventer man å ansette fire vikarer innen utgangen av året. Men antallet kan bli større. Alt vil avhenge av sysselsetjinga i år bør være på rundt 90%, sier Pankaj Sherin George, sier gruppe kontrolleren Arituba, som jobber for dette  hotellet. Abdon åpner majestetiske i mars og ønsker å ansette medarbeidere for Butler-service, betjent og vaskeri betjening. «Vi søker nye folk siden forrige måned,» sier han. CVer kan sendes til  «menneskelige ressurser avdeling» på hotellet på e-post eller post.

Barer og restauranter, som også er en del av turisme-kjeden, forventer å øke headcount med 30%, med ansettelse av vikarer. Prosentandelen er bare for anlegg som ligger innenfor korridorene av interesse-sfæren, det er verd å merke seg sier Max Fraser, president i kommunale Association av brasiliansk forening av barer og restauranter og eieren av buds Kuks Bar og restaurant.

Ifølge Max, har noen restauranter og barer øket med så mye som 50% i headcount siden i fjor. Industrien forventer en økning i flyten for bedrifter på gjennomsnittlig 50%  i løpet av sommeren.

OKKUPASJON

Ifølge estimering av RN sin flerdelte forening av brasiliansk hotellbransje (ABIH/RN), bør utleiegrad i januar 2013 forbli på rundt 86%, som er samme takt registrert som i januar 2012. For George Sherin George, Vice President for enheten, finnes det ingen faktor som rettferdiggjør en økning i sysselsetjinga foreløpig. Hoteller som Serhs, anslås imidlertid en høyere sats for perioden. «Vi forventer et 100% belegg for Nyttårsaften, sier Mariana Mello, direktør for gruppe salg og  som kritiserer mangelen på åpenhet og de nåværende strukturelle problemer i byen. «Turister forventer sikkerhet, infrastruktur, urbane rengjøring, tilgjengelighet og dessverre så har Natal gjort for lite for å opprettholde og forbedre disse spørsmålene,» sier hun.

Riachuelo vil ansette 400 arbeidere i RN

Tempoet i signeringer innen handel er også intenst i Natal. Anslaget av styret av ledere i Natal (Natal CDL) er at ett tusen midlertidig stillinger er kontraktfestet innen utgangen av året, 10 prosent mer enn industrien kontrakterte i samme periode i 2011. Riachuelo-nettverk med sine 154 avdelinger fordelt over hele landet, spår at det åpnes 8 tusen midlertidige jobber i 23 stater og Federal District innen utgangen av året. Av dette totale, vil 400 jobber bli distribuert blant Natal sine butikker og Mossoró, RN. Signeringene av kontraktene vil skje denne måneden.

 

Interesserte bør registrere seg via linken «arbeidet med oss» på nettstedet til selskapet  www.riachuelo.com.br  før 20 November. Ledige stillinger er for stillinger i administrative, finansielle, kommersielle og operative felter. Mange butikker, samt Riachuelo, vil fortsatt motta investerings-planen til analyse. Dette er tilfelle av Casa Sarmento med seks butikker i Natal. Selskapet, som også har andre merker, forventer å ansette midlertidig 12 innen utgangen av året.

Desember gir alltid et oppsving på statistikken over ansettelser i Brasil – det har det alltid gjort.