Arkiv

Caju-treet i Pirangi er ferdig tilrettelagt i slutten av denne måneden.

Det omdiskuterte «Verdens største cashew-nøtt tre» i Pirangi er nesten klar for turiststrømmen.

Arbeidet med og omkring dette store cashew treet i Pirangi er nå 70% ferdig. Forventningen er at innen den 30. i denne måneden byggeprosessen er ferdig. Informasjon er gitt av president i Association of Innbyggere i Nord Pirangi (Amopin), Francisco Cardoso.

Den delen som henger fra grenene er praktisk talt ferdig, sa han. «Det gjenstår bare tjenesten med etterbehandling fortauet, arbeid som skal utføres av DER,» sa Cardoso.

Også i henhold til president Amopin, er justering og kutting av grenene på dette unike treet blitt overvåket av miljø-teknikere fra IDEMA og agronomer samt biologer, for ikke å forårsake noen skade og mistrivsel for treet.

Så da er det snart bare å slippe på turist strømmen 2012/13 til Pirangi som er et flott turist sted, det er alle enige om?