Arkiv

Bilulykke i Zona Norte

En liten påminnelse om den farlige trafikken i Natal.

En bilulykke stoppet hele trafikken på Avenida João Medeiros Filho, i nord Natal på søndag morgen (11). En Renault Clio krasjet inn i en stolpe og kraften i det kraftige  sammenstøtet, gjorde at bilen på nytt ble slengt inn i kjørebanen og traff en annen bil på veien. Brannmannskap militærpoliti og Samu ble raskt kallt inn til til åstedet. Trafikk ble etterhvert sluppet fri men forårsaket lange køer i morgentrafikken.

Ifølge opplysninger fra den militære politiet, ble minst en person i  Renault Clioèn skadet og ble tatt med til sykehus Walfredo Gurgel. Folk som sattr i den andre bilen hadde bare fått masse blåmerker. Det ble funnet øl og drikkevarer inne i Clioèn og alle som var i bilen ble rutinemessig tatt blodprøve av, pga at det var vanskelig å få frem hvem som egentlig kjørte bilen.

Altså nok en påminnelse om den stadige alkohol-forbannelsen som hviler over trafikken i hovedstaden og som stadig frembringer ulykker med død og fordervelse til følge. Våre brassevenner sier at det vrimler av personer i trafikken som kjører med promille og at det er aller verst etter kl. 16:00 – alle dager. Flere undersøkelser viser dette, men noen reell grunn til dette er uvisst.

Kjør defensivt og aktpågivet!