Arkiv

Midway Mall genererer mange arbeidsplasser.

Kjøpesenteret Midway Mall generer nye arbeidsplasser og midlertidige stillinger før jul spesiellt.

I et interjuv med handelsnæringen i Natal, så opplyser De Nerval Jr, som er president i leietakerforeningen at handelsnæringen i hovedstaden er inne i en spiral oppover.

Handelen forventes å generere 3500 arbeidsplasser i midlertidige jul til slutten av året. Mange butikker har allerede begynt å ansette, men det er fortsatt mulighet til å jobbe i sektorer som kjøpesentre. Bare Midway Mall tilbyr mellom 600 og 700 muligheter. Av dette skal 50% bli effektiv jobb i 2013. I dette intervjuet forklarer f.eks. president leietakerforening på MidwayMall, De Nerval Jr, som snakker om de ledige stillinger, at kjøpesenteret venter på at kandidater gir tips og innspill om den enkeltes søkers erfaring og bakgrunn, noe som er meget viktig for behandlingen av søknaden.

Julehandelen i Natal er nå inne i sin innledende fase på vei mot den store toppen frem til julehøytiden.