Arkiv

Ministeren for byer ønsker en analyse av mobilitets prosjekt i Natal.

Minister ønsker å nærmere analysere designet.

 

Bare seks dager til. Dette er en andre gangen at byen Natal prøver å sikre oen godkjenning av arbeidet innen urban mobilitet planlagt  gjennomført før i 2014-VM. I går ettermiddag, forsikret ministeren for Byer, Aguinaldo Ribeiro ordfører Paulinho Freire sin fulle støtte for muligheten for forandringeri prosjektet. Men på neste tirsdag, må kommunen sende alle prosjekter til Departementet For Byer,  men ingenting er avgjort enda. I tillegg til noen prosjekter som aldri ble presentert for planleggerene, arbeider man fremdeles for å slippe flere miljøtillatelser og ekspropriasjon av eiendom.

 

De kommunale kjemper nå mot klokken  og i tillegg til dette nye begrepet, er førstkommende 23.de datoen for levering av dokumenter til den lokale leder av Caixa Economica Federal (CEF) for å frigjøre de R $ 270 millioner relaterte til arbeid  av Lot 1 og Lot 2 av de foreslåtte arbeidene. Men først må vi bli kvitt etterslepet i Unified Register of pakter (Cauc).  I går, så forsikret guvernør Rosalba Ciarlini at hovedstaden skal få hjelp til dette.

 

Nå er Natal på listen over byer som klassifiseres som «rødt flagg» i en rapport utgitt av Court of Audit (TCU). I den aktuelle sammenhengen, så er arbeidene ikke bare et ansvar for kommunen og utrykker bekymringer i sin rapport. En dDobling avenue Engineer Roberto Freire og tilgangen til flyplassen i São Gonçalo do Amarante er utsatt for skarp kritikk fra overvåkingen fra myndighetene.