Arkiv

Pelè er innlagt på sykehus i Sao Paulo.

Fotball-legenden Pele har blitt innlagt for kirurgi på et sykehus i SP.

Legenden Pelè som er et stort  navn i fotball-historien for det brasilianske landslaget og Santos, fikk utført hofte-kirurgi på tirsdag i følge sykehuset Albert Einstein i Sao Paulo.  Den 72 årige, fotball kongen led av smerter i hofteregionen og etter rutinemessige tester, ble det bestemte å gjøre et kirurgisk inngrep pga problemet. Ifølge opplysninger fra pressens kontoret til Athlete of the Century, var den medisinsk prosedyren enkel og ble gjort denne uken for å dra nytte av ledig operasjonstid for denne ambassadør for 2014 World Cup og som slipper ut  i morgen, men skal gjennomgå endel fysioterapi i etterkant av inngrepet. I følge sykehuset så er almentilstanden for øvrig på topp hos den aldrende fotball-kongen.