Arkiv

TAM lanserer kampanje-billett for sommeren.

TAM lanserer kampanje billett for sommeren.

 

De som ønsker å nyte slutten av året og sommeren og reiser rundt i landet, kan nå nyte godt av rimelige priser hos TAM Fra (18:00) på onsdag (14) til 08:00  November.21, så tilbyr selskapet store rabatter på enkelte strekninger for passasjer mellom nasjonale destinasjoner , med priser fra R 51.

I tillegg til kampanjepris, kan du dele opp kjøpesummen med inntil 10 måneders rente-fri gratis utsettelse på alle kredittkort, eller opptil 12 terminer i Tam Itaucard kort (med minimum avdrag på $ 20). Dette er så typisk brasiliansk for betalingsmåter i Brasil > rente frie rater.

Kampanjen er gyldig for reise fra desember 17 til 6 februar 2013. Kjøpet er avhengig av tilgjengelighet av seter, deler, tider og datoer, altså; Første mann til mølla.   Flere detaljer, inkludert restriksjoner, er tilgjengelig på nett-stedet www.tam.com.br.

Billetter kan kjøpes på reisebyråer og i alle salgskanaler for flyselskapet: nettside og call center (4002-5700 eller 0800 5705700 til andre byer).

Løp og kjøp!