Arkiv

4 mennesker drept i bilulykke på BR-304.

Fire mennesker dør i krasj på BR-304.

 

Fire personer døde på morgenen igår (15) og ulykken skjedde rundt 05:30 tiden i nærheten av São Paulo Potengi.

Sjåføren Erivan da SilvaRodrigo Lopes de Souza, 21, Maria de Lourdes Lopes, 77 og Fabiana Andrade Lima, 23, var navnene på de omkommede og alle satt i en GM Corsa Classic (skilter MZF – 1625), med farge sølv når bilen kolliderte med en lastebil nære km merket 249 av motorveien. Alle passasjerene døde momentant på stedet.

Ifølge politiet var de fire personene  i bilen fra kommunen Riachuelo, som ligger ca. 60 km. fra Natal. De var på vei til Natal for å ha ferie der..

I henhold til politiets orientering så kolliderte kjøretøyene front mot front i nærheten av en sving på motorveien. Fronten av bilen ble ganske stygt maltraktert ved sammenstøtet. Trafikk politiet (PRF) forsøker nå å finne årsaken til den tragiske ulykken.

MacaÃ-ba

Ved en annen ulykke på motorveien BR-304, så kolliderte en trailer med skilter  AVC-9868 fra Paraná og en bil av type  S10 i morges, nære 290 km merket på motorveien og dette stedet er beryktet for ulykker.

Sammenstøtet mellom bilene var lateral S10 treffer lastebilen bak og mistet da kontrollen på bilen og kjørte ned  i en ravine men veltet ikke. Førersiden av S10 ble kraftig deformert i bakkanten under ulykken.

Sjåføren av S10, Francisco da Silva, 64, og passasjer Eldoir Brida, 54, ble skadert og ble tatt med ambulanse til sykehuset Sarinho i Natal.

Altså igjen en alvorlig påminnelse av at trafikken i Natal kan være fatal og dødelig om man ikke kjører defensivt og oppmerksomt og følger trafikkreglene.