Arkiv

Fjerning av trafik-skilt blir et stadig større problem i Natal.

Det har vært en ulykkelig økning på rundt 30% bare i den siste tiden, med at folk fjerner trafikkskilter som myndighetene setter opp for å få fortgang i trafikken i hovedstaden. Man fjerner parkering forbudt skilter, stopp-skilter, enveis-kjøring, stoppforbud, hastighets-skilter etc.

Myndighetene fortviler da dette gjør at det tærer hardt på resursene som er små fra før. Man er fortvilet over at befolkningen tar seg til rette for å forstyrre myndighetenes insats for å kunne å øke hastigheten på de allerede overfylte gatene i hovedstaden. I tillegg så sprayes trafikklysene over med svart maling som igjen forårsaker mange ekstra trafikk-skader og kollisjoner, ofte med sykehusopphold som følger.

Bystyret vil nå forsøke å stoppe dette gjennom en informasjonskampanje og fortelle at skilting ikke er noe som blir gjort for å irritere befolkningen, noe som mange øyensynlig tror?