Arkiv

Helgen var meget voldelig i Natal området.

 Politiet melder om 10 døde i helgen.

Antallet mord som er begått i Natal og hovedstadsområdet`s regionen denne helgen, var av politiet beregnet til 10, regnet fra fredag kveld (16) til på gårsdagen kl. 07: 00, viser statistikk for forbrytelser av mord, dagelig rapportert  som følge av narkotikahandel etc., ifølge myndighetene for offentlig sikkerhet i delstaten RN. I de fleste tilfeller som registrert hos  Itep-RN inntil i går morges, er de fleste av ofrene menn og alle er tenåringer eller unge voksne [mellom 16 og 29 år]. Forbrytelser skjedde også i områder utenfor kommuner i hovedstadsområdet, en i ba og en annen i Macaba og en i Gozalo do Amarante, men de fleste var registrert i områdene nord for hovedstaden. Bare i sist søndag, er tre drap registr

Rekken av voldelig kriminalitet omtaler fire personer som døde under skudd fra et 38.cal. håndvåpen nå sist lørdag. Det var også et forsøk på mord i Felipe Camarao-området vest for hovedstaden. En bartender identifisert som Paul Casar, 29 år, ble også tatt av dage med en 38.cal. revolver.

Hegre Mason ble overrasket av to bevæpnede ungdommer i begynnelsen av ettermiddagen, ca 15:00 og ble skutt uten sjanse til å reagere. En av morderene, en ung mann på 18 år, Luiz Felipe Mendonasa, ble arrestert bare timer etter forbrytelsen og arrestert etter  loven. Den andre, kjent i regionen som «Juquinha», er fortsatt på frifot. Paul Casar ligger nå på sykehuset Monsignor David Gurgel og tilstanden er kritisk og om han dør så vil han bli det 11te offeret i denne blodige helgen.

Klokken 18:40på søndag, ble en annen mann, identifisert som Jorge Luiz Rodrigues, 30 år , skutt ned å drept på gaten nær munningen av elven Potengi, den ofte mest voldelige delen av byen: Nord-sone. Offeret satt  på fortauet av huset da han ble overrasket av to menn som kom kjørende på en motorsykkel. Bandittene avfyrte flere skudd og ofret falt død om på fortauet.

Kort tid etter, rundt kl. 20: 0: 00 var et dobbelt drap i området av Lagoa Azul. Menn i en svart bil avfyrte en rekke skudd som drepte de to på gaten.

Politiet melder om mange stygge tilløp til grov vold i denne helgen og sier i en kommentar at veldig mange mord og grov vold er relatert til kriminalitet innenfor narkotikamiljøet, ransforsøk og sjalusidramaer.