Arkiv

Banditter plyndret et kontor i Natal.

Kjeltringer overfalt kontoret til Controladoria Geral do Município i de tidlige morgen-timene igår.

Bygningen til et kontor for myndighetene, som ligger i distriktet Petrópolis, på østsiden av Natal, ble plyndret av banditter i de tidlige timene på fredag (23).  Prefekturet bekrefteter hendelsen  via en pressemelding og forl øyeblikket ser det ut til at minst  en bærbar datamaskin (laptop) har blitt stjålet fra området.

Etter ankomsten av ansatte på stedet noterte de at nettstedet hadde vært mål for et angrep og utløst derfor alarmen til Civil Defense Institutt for kommunen, som informerte politiet om hendelsen. Dette skjedde rundt  kl. 7: 40 i går morges. Offiserene fra politiet som undersøkte åstedet, slo fast at de hadde hatt besøk av kriminelle personer.

Notatet ble videresendt til Rådhuset i Natal, for å sikre integriteten til miljøet og innsamling av bevis og spor og arbeidet på kontoret ble umiddelbart suspendert, samt at man stengte tilgangen til lokalet. Politiet arbeider fortsatt med å undersøke om inntrengerene har lett etter papirer som de har stjålet fra dette offentlige kontoret i hovedstaden.