Arkiv

Politiet frigjør et bilde i en mordsak.

Portrett av en mistenkt i to drap ble offentliggjort

En mann tilsynelatende mellom 43 og 48 år gammel, med en høyde på 1, 70 m til 1, 75 m, med en vekt på ca 85 kg, kort gråfarget hår. Dette er beskrivelsen av en mistenkt på  mordet på de to; Gilberto Tavares da Silva og en  soldat fra militærpolitiet i Rio Grande do Norte, Sérgio Henrique dos Santos. De to mennene ble skutt og drept på natten til 20 August i år, på gaten João Carlos i Alecrim. Gjerningsmannen ble observert da han hoppet in i en svart pick-up i Alecrim.

Emanuel AmaralSuspeito  som er mistenkt for å ha drept  PM og Gilberto er mellom 43 og 48 år, 1, 70 m og hår grålig hårfarge.

Bilde offentliggjort i media igår av det sivile politiet. Den kriminelle hadde under drapene svart bukse og mørk marineblå blå skjorte med detaljer i ryggen, ifølge vitner som hjalp til med å lage fantom-bildet. Assisterende representant for drapsavsnittet, José Roberto de Andrade, beklager vanskeligheter for å innhente bevis fordi vitner er livredde for represalier fra det kriminelle miljøet i hovedstaden og som politiet så lakonisk sier;  «alle ønsker å komme til himmelen, men alle er redde for å dø».

José Roberto Andrade sa dette, i forrige uke, etter tre måneder med tung etterforsking, så har de klart å krysse endel ny informasjon og kommet frem  til en fantom-tegning med portrett av kriminelle banditten. Politiet rygler nå vitner som sitter på viktig informasjon om å tre frem fra skyggene å fortelle hva de vet – gjerne helt annonymt om så ønskes. Problemet har hele tiden vært å overbevise  folk som var vitne til drapene om å stå frem.

Forbrytelsen skjedde på omtrent 8: 30 pm på formiddagen den 20 August, på mandag. På den tiden patruljerte PM soldaten Sergio dos Santos gatene, dette var en av pliktene hans for å forhindre kriminelle handlinger av byens lovbrytere.  RIP Sergio.

 

Politiet mottar med takk all info om denne person – gjerne annonymt!