Arkiv

Narkogjeng brutt opp og store menger narkotika beslaglagt.

PF (policia federal) griper en narkotika-bande og beslaglegger masse marihuana.

 

Det føderale politiet arrestert i de tidlige morgentimene igår lørdag (24) i Ceará-Mirim i det metropolitiske området i Natal, en gjeng narkotikasmuglere som består av: en kjøpmann, 31 år, en syerske, 35 år, en selger, 33 år, en kontorist, 24 år, som alle er fra Sør-Mato Grosso + en drosjesjåfør fra Natal på 26 år. Hos  dem ble det beslaglagt 474 kg. av marihuana.

Under arrestasjonen mot en del av at gjengen, så hadde PF støtte fra militærpolitiet i byen.

Det har tatt ca fem måneder, der det føderale politiet hadde vært beskjeftiget med å undersøke/kartlegge det faktum at folk som var høyt på strå i  samfunnet og  alltid utmerket seg med det faktum for å ha/bruke luksusbiler og demonstrere en høy levestandard, men uten overhode ha noen noen bevist økonomisk aktivitet eller inntekt, satte PF på sporet til en  videreføring av etterforskningen og da ble det oppdaget at de var knyttet til narkotikahandel i stor stil

PF deretter begynte å følge bevegelsene til de mistenkte og på lørdag, rundt kl. 01: 00, så klarte politiet å ta dem mens de losset en forsendelse av marihuana, skjult i bagasjerommet i en Pajero, som kom fra Mato Grosso do Sul.

I huset hos gjengen, ble beslaglagt følgende biler: en Land Rover, en Peugeot 307, en Fiat Strada, en Carmen Ssangyong og en Suzuki motorsykkel, i tillegg til diverse, dyre mobiltelefoner, smykker, elektronikk og diverse intressante dokumenter.

Under forhør ved hovedkvarteret til PF i Natal hevdet de tiltalte at de ikke har en minste anelse og «ikke vet» hva som har skjedd, eller hvem som dopet var beregnet på og politiet vil fortsette med undersøkelsen.

Nesten alle av de involverte personene har en tidligere kriminell bakgrunn er godt kjent av politiet og en av dem står som etterlyst for uaktsomt drap, overgrep og forfalskning av dokumenter i stor stil.

Dette var den 11te arrestasjonen av handel med narkotika og sterke smertestillende stoffer bare i år, foretatt av det føderale politiet i RN. Pluss at 23 ble anklaget og arrestert og tatt på fersk gjerning for beslaglag med  innehav av mindre kvanta. Stoffene overskrider allerede nå totalt 640 kg.

Godt jobbet av politiet!!!