Arkiv

Natal utgir en offisiell plakat for VM-2014.

Natal 2014-VM sin offisielle plakat er utgitt 25.11.2012

Hovedstaden i RN  lansert sist søndag (25), den offisielle plakaten for vertskapsbyen Natal om FIFA World Cup i Brasil 2014, under en seremoni holdt på festningen Fortaleza dos Reis Magos, en milepæl og et flott postkort for byen. I tillegg til Natal ble det utgitt tilsvarende plakater i de 11 andre vertskapsbyene denne søndagen, i en koordinert handling sammen med FIFA. Plakaten er ment å representere identiteten for vertskapsbyene som står i sentrum, i tillegg til også ment å bli et verktøy for å fremme lokal turisme. Arrangementet i 2014, antas å ville bringe et gjennomsnitt på 300 tusen besøkende til hovedstaden i RN.

Secult-RNA plakaten og presentasjons seremonien fant sted på søndag morgen (25), på den gamle festningen Forte dos Reis Magos . (festningen til De Tre Vise Menn)

Utgivelsen av plakaten samle en rekke natalensere, tjenestemenn, idrettsutøvere, lokale kunstnere, kongressmedlem Joao Maia og sekretærer av staten. I alt så deltok om lag 200 personer som deltok med forestillinger av kulturelle grupper som er typisk for byen og nordøst-distriktet, med en pastorale og oranisasjonene Brincantes, Boi de Reis, Folklore og Inverness.

Plakaten og Boi de Reis.

Som representerer den lokale kulturen i sin essens og sin folklore grupper som inspirere og representerer vår tilstand, er den offisielle plakaten brakt av Boi de Reis, vil hedre Magi, et konstant symbol på Natal og Reis Magos festningen.

Ikoniske munterhet, Boi de Reis har sin opprinnelse i middelalderen populære teater fra den iberiske halvøyen (Spania og Portugal). Dette er en auto hyllest til; Bumba-Meu-Boi, som blir presentert på 6.januar åpenbaring og strekker seg frem til 3 februar, når festen for São Brás blir arrangert.. Antall medlemmer varierer mellom tolv og tjue, som danner vinger med symboler, blant dem oksen Boi, far Francisco, Catirina legen Ema og cowboys som Buzzard.

Historie

Under VM i 1998  i Frankrike så så man for først gang plakater til å fremme rollen som kulturellt hovedkvarter vis-à-vis selve konkurransen. Kunststudenter fra Frankrike har også blitt invitert til å foreslå design for sitt hovedkvarter og som en del av kampanjen for World Cup i Tyskland i 2006 for første gang, ble hovedkvarteret invitert av FIFA og ved COL til å lage sin egen design plakat av hovedkvarteret.

Denne gangen var det blant annet Natal sin tur, sammen med de elleve andre vertskapsbyene.