Arkiv

Stygg bilulykke, etterlater 3 døde på BR-101.

Ulykke på BR 101 etterlater tre døde.

 

En stygg trafikkulykke ble registrert på  lørdag (24) da tre led trafikkdøden på BR 101, nær avkjørselen  til kirkegården Morada da Paz (hvil i fred),  i Emaús.

Ifølge informasjon fra brannvesenet, så mistet føreren kontrollen over kjøretøyet en databasedriver mistet kontrollen over bilen og traff det sentrale midt-området, for deretter å bli slengt inn i kjørebanen på nytt der den traff to andre biler.

To personer døde momentant på stedet; Jorge Barroso de Paula, 33 år gammel, og Maria Dionízio da Silva, 79.

Julian Francisco da Silva, 47, døde inne ambulanse like etter at den forlot ulykkesstedet på vei til sykehuset. Kollisjonen resulterte også til at fire andre ble skadet. Disse ble tatt med til akutten Clovis Sampson sa fenrik Farias fra brannvesenet.

To ambulanser, to redning kjøretøy og et kjøretøy for brann forebygging fra brannvesenet, ble sendt til området. «Kollisjonen var så voldsom, at vi ikke vet om helt sikkert omInnvirkningen var veldig sterk og vi vet ikke sikkert om kollisjonen oppstod mot Natal-Parnamirim eller Parnamirim-Natal,» sa fenrik Farias til media.

Som følge av ulykken, var trafikken  i området overbelastet og lange køer oppstod. Tre biler fra  PRF (UP) ble sendt til stedet for ulykken.