Arkiv

Carnatal ligger godt an i løypa. (6 > 9 Desember.)

Carnatal får blant annet 200 salgs-boder.

Hundrevis av gateselgere dannet en kø på nesten tre kvartal og laget kø foran Semsur i går morges. Målet var å skaffe seg en offisiell registreringen for å få autorisasjon for salg og markedsføring av produkter under Carnatal, mellom den 6. og 9. desember. Ifølge direktør for tilsyn, konsesjoner og godkjenninger av Semsur, Rebecca Ram, er bare 200 tillatelser garantert og reservert for omreisende handelsmenn, dette er 123 mindre enn i fjor. De som blir registrerte vil måtte delta i en skatte-opplæring og helseo-opplæring med koordinering fra autorisert personell, noe som skjer i dag, fra 09: 00, hos Municipal-lokalet for referanse og utdanning (Cemure), i distriktet Nazaré i Natal. Ifølge Ram, hvis den omreisende pré-cadastrado ikke ønsker å delta i denne opplæring som vil forklare viktige emner som mat håndtering og kundeservice, vil disse automatisk miste sin registrering og plassen vil bli overlatt til en i vente-køen for nye registreringer for de gateselgere som ikke har vært i stand til å få registrering  i første fase og nå står på venteliste.

I alt er 30% av de 200 plassene reservert for markedsføring av produkter eller som krever en oppvarming av mat ved hjelp av varm olje, kull og gass. De øvrige 70% er reservert for industrielle produkter og klare som vann flasker, brus og hermetisk øl. Omtrent 35 av Semsur sin skatte-gruppe er skalert til å  arbeide under de fire dagene av festivalen.

Igjen så drar det til seg for den største begivenheten i Natal hvert år; CARNATAL fra den sjette (6.) til den niende (9.) desember 2012.  Vel møtt og vær forsiktig med alkoholen – det er lett å; Kose seg for mye!