Arkiv

Buggy-sjåførene er lite fornøyd med et nytt prosjekt.

Buggy sjåførene klager over det nye prosjektet i Playa de Pitangui.

 

Byggingen av en condominium bolig masse midt i sanddynene på Playa de Pitangui er av interesse for buggy førerene som sirkulerer her daglig. De forsøkte å få aktors kontor til å fordømmedette som en påståtte miljømessige aggresjon og anklager utbyggere av slikt avansert arbeid til å gå utover grensene til det som er tillatt. Prosjektet har en miljømessig lisens ved Institutt for bærekraftig utvikling og miljø av staten Rio Grande do Norte (Idema) fram til år 2016.

RUTE

Ifølge presidenten av syndikatet av profesjonelle RN buggy sjåfører, Lumar Júnior, vil bygging hindre passasje av buggy bilene i dette området, som ifølge ham, vil skade aktiviteten  til buggy-fagfolk. «For buggy førerene blir en slik konstruksjon svært dårlig for dette yrket. Vi tilbringer vår tid i disse  sanddynene daglig og med disse leilighetene, vil vi ikke ha muligheter til det lenger, » la han til. Et slikt Joint venture har ennå ikke blitt kommersialisert og realisert. I går ettermiddag, var imidlertid tre menn opptatt med merking av batcher/tomter. På nettstedet er det klager rettet mot denne miljø lisens og antallet hos Idema. Ifølge planene, vil det nye venture ha mer enn 228 kvadratmeter til rådighet og dette er for mye til å være «for bolig og klasse tre innen for den kommersielle masse».

ARRANGØREN

Kassereren av unionen av buggy sjåfører, Lewis James, sa han har avsluttet med en klage levert på aktors kontor i Extremoz og forventer en posisjonering av søknaden og protesten i dag. «Vi forventer at arrangøren skal  gjøre noe for befolkningen». Avisen Tribuna do Norte, forsøkte å kontakte aktor i Extremoz, men dette var ikke vellykket.