Arkiv

Byen Natal setter igang med «Jule-rydding».

Byen begynner oppryddings innsatsen med først av Øst-sonen.

City Hall Natal begynner denne lørdag idag (01) å sette igang anstrengelsen med en rengjøring av byen. Prediksjon er at innen dagen den 30 desember så skal hovedstaden være fri for rusk og søppel som hoper seg opp i gatene. (dette vil vi nå se før vi tror det?)  Handlingen vil få hjelp av de væpnede styrkene og er tiltenke på alle områder, først med start og innsats  i øst frem til den 8de og 9de og derfra videre  i de neste dagene, så  vil trå til i områdene av Nord, vest og Sør.

Dantas Wittaya Rosalbaciarlini  håper på en stor felles innsats og lovet å hjelpe til fra; Prefeitura Governadora i rådhuset i Natal.

Planen for disse områdene vil fortsatt behandles samlet, men ifølge administrerende direktør i det urbane, João Bastos, så vil man i løpet av uken utføre store innsatser på feie-området. Mye sand og annet opphopet materiale, skal bort og kjøres på dynga.  «Rengjøring av veiene vil bli gjort av et «Urban team på 150 rengjørere». Og partnere som kommer fra staten og regjeringen, hæren, marinen vil gi en donasjon av maskiner og bøtter. Vi vil ikke ha kostnader med dette, takket være dette samarbeidet. Den eneste kostnaden blir med snacks drikkevann og transport av lagene som skal ut og jobbe, sier»Bastos.

Han garanterer at det ikke vil være noen problemer i å motta det innsamlede materialet som har  samlet seg opp i løpet av sommeren fordi omlastingsfasiliteter ved stasjonen i nybyen og deponiene i Ceará-Mirim er klar til å motta avfallet og søppelet. Guvernør Rosalbaciarlini-som var til stede ved lanseringen av denne «Mutirão Limpa Natal» har forpliktet seg til å hjelpe kommunen med å betale ned gjelden i Urbana som nå lyder på R$ 32 millioner – med entreprenører som jobber for byen.

Pga den svært vanskelige situasjonen i byens økonomi, er vi svært takknemmelig for innsatsen fra våre forsvars-enheter som trår til og hjelper oss med dette renholdet av VM-2014 byen Natal.