Arkiv

Det er rett før Carnatal sparker igang.

Carnatal: Forbudet mot bruk av gatene vil være fra kl. 14: 00

Er du nesten klar for Carnatal 2012 ? De siste detaljene blir nå organisert til å motta et publikum av en million mennesker i løpet av de fire-dager som arrangementet varer og begynner i morgen  torsdag (06) og slutter på søndag (09). Strukturen i hytter (camarotes) og plattformer blir samlet under ett og transitt-deen er allerede definert og i dag så avslører militærpolitiet sikkerhetsopplegget for partyet. «Vi gjør en fix avslutning av strukturen ved hjelp av  presenninger og belysningen er allerede testet. På onsdag (idag) så vil gå igjennom denne strukturen og spesiellt være på vakt overfor brannfeller og åpen ild, sier sjefen for sikkerhetsoperasjonen  Stephen Azevedo. Strukturen vil ha 80 hytter (camarotes) og, i motsetning til i fjor, ha to vinger bleachers med en kapasitet på 2 000 personer.

Transitt

Byens sekretær for urban mobilitet (Semob) kjører en special-operasjon pga Carnatal 2012. Mer enn 100 i jobb for å hjelpe trafikk bildet, samt speidere og ekstra kjøretøy vil fungere som støtte i løpet av dagene av festligheter.

Det å regulere trafikken og ivareta sikkerheten for folk i de fire dagene av festligheter i det  «største off-season karneval» i landet. Sekretariatet vil også få ekstra hjelp av kameraer installert på punkter i nærheten av korridoren av revy-deltakerene (musikk-toget) for å overvåke kjøretøy flyten på ruten.

Operasjonen vil begynne på torsdag (06) fra og med 14: 0: 00, og omfatter hele regionen innenfor den følsomme  korridoren og områder i nærheten av denne hendelsen, i Lagoa Nova. Veier som Prudente de Morais og Romualdo Galvão vil være stengt for trafikk fra krysset Nascimento de Castro.  Bilførere so skal til  nabolaget Candelaria og  Cidade Satélite , må for eksempel bruke gaten Jaguarari.

Alle som vil bevege seg mot Center og Sør-regionen, har muligheten til å bruke Hermes da Fonseca, Salgado Filho og BR 101.  Bilføreren kan eventuelt også bruke også Via Costeira (kystveien). Alle de som skal mot  Prudente de Morais fra Candelaria, må bruke Capitão-Mor Gouveia og Jaguarari hvis du tilhører den sentrale regionen i byen.

Med ekstra assistanse av busslinjer og som bruker området av forbudte veier, vil det være endel endringer på rutene. På tirsdag var det møter mellom Semob med representanter for foreningen av Urban passasjer transport foretaket i Natal (Seturn) for å diskutere/angi mengden av busser som trenges i området under festivalen. Semob anbefaler feststemte borgere som vil unngå kjøring til stedet, istedet for privat bil, heller prioritere bruk av det offentlige transportsystemet i byen. Det er tryggere for ham og for andre, sa»Patrick Kennedy, direktør for transitten i Semob. Semob vil gjøre telefonen 3232.9147 tilgjengelig for trafikkinformasjon under hele perioden av Carnatal.

Ungdommer i alderen mellom 12 og 16 år, og som vil være tilstede på feste, bør ikke delta uovervåket, men heller sammen i blokker sammen med voksne, disse ungdommene bør også bære på seg fullmakter fra foreldre og verger  under arrangementet. Fullmakten skal angi, nødvendigvis, navnet på foreldre/føresette, samt adressen og telefonen.

Ungdommer i alderen 16 år kan delta i tilfelle, om du er ledsaget av eller autorisert av foreldre eller foresatte.

Det er også helt forbudt for barna å delta i parader av blokker av tenåringer og voksne, selv om de ledsages av sine foreldre, verge, slektning eller annen følgesvenn. Forbudet inkluderer barn i barnevogner og babyer på skuldre eller andre lignende metoder.

Forbudet gjelder også for deltakelse av barn og unge, til å danse på toppen av en bil tilhørende et av bandene og når de ikke gir den nødvendige sikkerheten til disse menneskene. Barn kan bare klatre og være med i biler til støtte for blokkene og følges av trios elétricos hvis de ledsages av foreldre, verge eller slektninger.  NB!

På tribunene og i hyttene (camarotes) so er åpen for allmennheten, så må barn og ungdom (mellom 12 og 16 år) nå ledsages av foreldre, verge, slektning, venn eller en av dem, mens man får fri adgang hvis ungdommer er over 16 år.

I tematiske-hytter (camarotes) som tilbyr tjenester tilsvarende av nattklubber, så gjelder samme regler som for deltagelse som ved virkelige offentlige nattklubber.

VEL MØTT til en opplevelse du aldri har sett maken til !!!