Arkiv

Et fly fra GOL måtte nødlande på flyplassen igår.

Et fly fra GOL måtte foreta en nødlanding på den internasjonale flyplassen Augusto Severo igår.

Et fly fra GOL Linhas Aéreas som kom fra Natal på vei til  Rio de Janeiro, tidlig det denne søndagen (9), måtte returnere  tilbake til den internasjonale flyplassen Augusto Severo fordi det hadde problemer med at  en av landings-hjulene, ifølge Infraero. Flyturen som startet kl. 17:03 var allerede kommet over  byen Recife (PE) når kapteinen annonsert til passasjerer om at de ville måtte returnere til Natal, men uten å si hvorfor.

En del av passasjerene angivelig ble ifølge  Infraero,  flyttet over til andre fly avganger og andre ble sendt til hoteller i Natal.  Flight kl. 1703 Av GOL Linhas Aéreas , ble satt opp til å ta av igjen kl. 02:00, men det er ikke bekreftet at dette er samme fly som problemflyet.

Media  holdt kontakten med pressekontoret til GOL  Linhas Aéreas, som sendte ut et offisiellt nota om uhellet, som følger:

«GOL informerer om at flyet som opererer flyturen G3 – 1703 (Natal/Rio Grande do Norte-Rio de Janeiro), måtte returnere til flyplassen for avgangsstedet etter avgang for å måtte gjennomgå korrektive vedlikeholdsarbeider i hydraulikksystemet. Landing med 133 passasjerer  fant sted likevel som normalt og flyet vil nå gjennomgå vedlikehold i Natal.

For å bedre betjene sine kunder, har GOL gitt mat, innkvartering på tre hotell for kundene og utskifting av flyet, som kom fra flyplassen i Salvador til Natal. Elleve av passasjerene kundene har valgt å gjøre flyturen sydover på et annet fly.

Landingen på den internasjonale flyplassen Rio de Janeiro/Galeão skjedde helt normalt, samt ilandføring av de 119 passasjerene  om bord. Selskapet beklager ubehaget som dette førte med seg, men gjentar at slike handlinger har som mål å sikre sikkereten for passasjerene, et høyt prioritet element i deres ledelse.»