Arkiv

Natal vil promotere seg i Europa.

Emprotur vil delta i ulike turist-kampanjer i Europa i januar og februar.

 

Selskapet Emprotur sin president for turist kampanjer av Rio Grande do Norte (Emprotur), Corinne, vil delta i ulike salgsfremmende aktiviteter i januar og februar i Europa. Fra 8 til 13 vil hun være på ferie på messen  i Utrecht i Nederland, som er åpen for publikum.

Fra 30 januar-3 februar deltar hun i Fitur i Madrid. Snart etter, på 5 februar, så vil Rio Grande do vil Norte være vert for kampanjen med reise målet til Brasil, som vil bli avholdt i Milano, Italia. I samme uke, så griper Pacheco tak og tar del i den internasjonale turismen Exchange (BIT) i Milano.

Natal mottar tre rutefly per uke, som begynte som charteres, fra Nederland og Italia. Driften av Amsterdam er Arkefly, som tilhører Tui Nederland. Flygninger fra Roma og Milano, også ukentlig drives av italienske luft-luft Italia.