Arkiv

Nyheter for VM-2014 > Pernambuco Arena når en ferdigstillelse på 64% i desember.

 Pernambuco opprettholder akselerasjons – planen og når 64 % nå i desember.

 

To uker etter montering av den første pilaren i CAP, når nå Pernambuco Arena en ferdigstillelse på 64% av arbeidene med den nye stadion.amsvarer med den siste dagen i måneden av September. Med dette holder Pernambuco-regjeringen sin akselerasjons-planen fra september i år, da de lå på bare 42%.

Nå er det bare 36% igjen av arbeidene med prosjektet sier en lykkelig leder for firmaet  Odebrecht, som står ansvarlig for at planene holdes.

Taket på stadion skal bæres av totalt 68 søyler. Grunn-Strukturen vil bli på 20 tusen kvadratmeter. En gruppe på 22 søyler er allerede på plass.

Foreløpig har stadion to store tunglast-kraner i sving med en kapasitet på 400 tonn.

Kostnaden for prosjektet er på R $ 500,2 millioner, hvor R $ 400 millioner blir finansiert gjennom  Banco Nacional de Desenvolvimento economico e sosiale (BNDES).

Fotballstadion i São Lourenço da Mata, 19 km fra sentrum av Recife, vil motta tre kamper i Confederations Cup i juni 2013. Et år senere, arenaen vil være vert for fem kamper av 2014-VM.

Arbeidene ved Dunas Stadion i Natal gåtr sin vante gang og man regner med en ferdigstillelse rundt årsskiftet 2013/2014.