Arkiv

ANAC forventer en økning på 10% i flytrafikken mot slutten av året.

Anac og Infraero forvente 10% økning i passasjer flyten mot slutten av året i flytrafikken.

Passasjer flyten er forventet å ha en økning på 10% på de 63 offentlige flyplasser i Brasil på slutten av dette året og i januar 2013, sammenlignet med samme periodene i 2011 og 2012.

Ifølge sivil luftfart institutt for formannskapet i republikken, er ca. 25,7 millioner passasjerer ventet på de 63 flyplassene som er  administrert av det brasiliansk selskapet for flyplass-infrastruktur (Infraero).

For å møte denne økte etterspørselen,  så vil National Civil Aviation Agency (Anac) og Infraero utvide sin overvåking, sikkerhet og kundeservice.

FAA vil føre spesielle tilsyn med de 290 servere/hjelpere/informasjon ved 12 flyplasser i landet: Antonio Carlos Jobim/Galeão og Santos Dumont Rio de Janeiro, Congonhas og Guarulhos (Sao Paulo), Brasília, Viracopos (Campinas), Confins (Belo Horizonte), Salvador, Fortaleza, Recife, Porto Alegre og Curitiba. Du savnet Natal, ikke sant?

Infraero vil øke dette tallet med 55% ansatte som nå er identifisert med sine gule-jakker, som assisterer og hjelper passasjerer på flyplassene. I fjor, ble 234 ansatte brukt til dette, mens i år blir det 363.