Arkiv

Kidnapping av mor og sønn.

Politiet etterforske kidnapping  av mor og sønn i Cidade Nova.

En væpnet og maskert gjeng består av fire personer brøt seg inn i en bolig ved morgengry i går (11) og kidnappet en kvinne og hennes 17 år gamle sønn i bydelen Cidade Nova på vestsiden av Natal. Politiet har ingen aning om hvem gjerningsmennene var og famler foreløpig i blinde under etterforskningen. Hvorfor banden kidnappet disse personene, har politiet ikke noe svar på foreløpig. Ifølge vitner var denne gjengen meget aggressiv i løpet av handlingen.

Kl. ca 03:00, brøt de tre væpnede og maskerte bandittene seg inn med hjelp av minst enda én kriminell person som ventet  i et mørkt kjøretøy ute på gaten for å gi støtte til gjengen, som brøt seg inn i huset igaten  rua Augusto Calheiros. Bevæpnede kriminelle har antastet  kvinnen og den 17 år gamle sønnen +  en datter, på 13. De tre ble angrepet og bare tenåringen på 13 lot de være igjen i huset, mens mor og sønn ble tatt avgårde bare med pysjamas-klær.

Naboer hørt støyen, men bandittene forlot huset bærende mor og sønn før politiet ble anropt. Civil politiet, som har etterforskningen av hendelsen, vil nå samle informasjon som kan føre til motivasjonene for mulig kidnapping, og derfra vil søke etter mulige mistenkte.