Arkiv

Brasil starter nå andre fase av regions-programmet for turisme.

Turisme Regionalization programmet starter nå den andre fasen og RN ser et særlig behov for å fremme dette.

 

Representanter for offentlige organer og private enheter møttes den (12) i Brasilia for å starte den andre fasen av programmet innenfor regionalisering av turismen. Søksmålet ble anlagt av lederne av departementet for turisme under den tematiske Chamber Regionalization, som fant sted i auditoriet hos Embratur.

I denne andre fasen av programmet, vil det bli lagt vekt på noen prioritets punkter: tilordning av 276 turistområder; diagnostisering av disse enhetene som er basert på dimensjoner av konkurranseevnen innen turisme og inventar på aksene av programmet; og kategorisering av regioner for å ha en bra ledelse, blant annet. Prediksjon er at lanseringen av denne nye strukturen går av stabelen i mars neste år. (2013)

Hvis Rio Grande do Norte ønsket å gå ytterligere videre selv på regionalizationen, må man være oppmerksomme på alle muligheter innen føderale muligheter og å kunne opprette nye prosjekter. Det er effektiv og innstilt i det tekniske sekretariatet for turisme i RN, sier Carmem Vera Lucena, hvem vet om mange måter å kunne starte regionalization-internalization turisme  i Brasil.(RN)

Turismen i RN har kommet fullstendig inn i en bakevje og trenger så avsolutt en re-vitalisering og nye tak, for å kunne komme på banen igjen frem til VM-2014. Benytter vi ikke denne utrolig fine sjansen til å promotere Natal og RN, så kan vi like godt gi opp hele greia?

Spytt i nevene og sett igang!!!