Arkiv

Nordestao (Samvirkelaget) øker omsetningen og populariteten.

Nordestão vokser stadig og øker omsetningen.
I Nova Parnamirim, som grenser mellom kommunene Natal og Parnamirim, åpner i neste uke enda en butikk/investering i detaljhandelen. Etter at gruppen Pão de Açúcar nylig åpnet en ekstra ny butikk, så åpner nå gruppen Nordestão neste torsdag, 20 desember, et nytt supermarked. Dette er den niende butikken i nettverket som også har et annet utsalg  (atacarejo) som åpnet i år. Det nye fasilitetene, som ligger på avenida Maria Lacerda Montenegro, vil være den nest største nettbutikken innen kjeden og vil representere en 10% økning i omsetning for gruppen.

I 2012, er Nordestao hele 40 år og gruppen er ventet å avslutte året med en omsetning på R $ 720 millioner. En økning på 20% i forhold til de R $ 600 millioner fakturert i fjor. Butikken i nye Parnamirim er et nytt skritt av gruppen som man  tror vil utvid businessen neste år. «Hensikten er å fortsette å vokse i det metropolitiske området rundt Natal. Men vi vil ikke satse på å bli størst, for målet er et flott Natal», sa Jenifer Manoel de Medeiros, CEO i gruppen, uten å avsløre hvor i byen man skal bygge enda en fremtidige butikk.

De samlede investeringene i nye butikken er på R $ 40 millioner, med finansiering fra Safra banknr, Bradesco og Banco  Nordeste av Brasil (BNB). Butikken ventes å generere 250 direkte nye jobber og mer enn 600 indirekte jobber innen området. Bygningen har et areal på 22 tusen kvadratmeter, av hvilke 3.500 utgjør selve salgs området. Nyheten med hensyn til å sammenligne andre nettverk butikker er en særlig plass dedikert til vinelskere. Det vil være et vin-område i butikken hvor man vil finne mange nye og spennende vin-etiketter.

En annen forskjell, som man refererer til; er ifølge Manoel Sathesh, større avstand mellom hyllene. «Gangene er bredere og gulvarealet er den største for alle av våre butikker. Den 70 år gamle foretningsmannen spår en hard tid for konkurentene pga Nordesta sitt spesielle og populære sortiment

Den nye butikken i Nova Parnamirim har 26 kasser, robotsøkeprogrammer, heiser og overbygget parkering med 500 parkeringsplasser. Det vil bli tilbudt til forbruker avdelinger som finnes i andre enheter: bakeri, delen for frukt, grønnsaker, kaldt kjøtt og meieriprodukter, Bazaar med «none-food» , housewares og slakter butikk. Butikken vil fortsatt støtte seg på Central Bank tjenester/skranke, food court og flere andre tjenester, som vil bli innviet snart.

Åpningen er fra 07:00 til midnatt. Nordestão gruppe avsluttet året med ni butikker i Stor-Natal og gir tre tusen faste jobber. Administrerende direktør antar  at man  i utgangspunktet for den nye butikken vil ha månedlig inntekt i størrelsesorden R $ 8 millioner. «Men forventningen er store for ytterligere vekst og modning av butikken innen en  tre års periode,» sa Manoel.

Vi kan bare ønske lykke til med den nye flotte butikken og glede oss over at hovedstaden stadig vokser og brer seg utover.