Arkiv

Foretningsmann ble skutt i Parnamirim.

Forretningsmannen er skutt i Parnamirim.

 

Selgeren Jonas Parmar, 50 år, ble myrdet på lørdag kveld (15) ca kl. 21:00. Forbrytelsen skjedde på Avenyen Castro Alves, i Rosa dos Ventos i Parnamirim.

 

Ifølge politiet ble forretningsmannen overrasket i bilen sin , en pickup lastebil Nissan Frontier (med skilter NIKK 7867) av to bevæpnede menn som plutselig kjørte opp på siden og åpnet ild og offeret døde der på stedet.

Ifølge vitner, var offerets bil blitt etterfulgt av en annen bil av sedan typebil, sølv farget  og morderen åpnet ild fra baksetet i denne bilen rettet mot førersetet i Nissan pick-upen.

Bandittene har skutt mot glasset på Nissan-førerens dør og traff Jonas hovedsakelig i hodet. Offeret var alene i bilen da mordet ble begått. Bandittene flyktet fra åstedet i stor hastighet etter udåden og politiet sliter med å finne motivet for ugjerningen?

Sammen med offeret, som var kjent som Nego Lucena, ble det funnet dokumenter og ulike tredjeparts sjekker og denne forretningsmannen eide det kommersielle selskapet Lucena i Parnamirim.  Gjerningsmennene flyktet så brått antagelig pga det dukket opp flere vitner til mordet og som kunne gi signalement på de to bandittene?

Forbrytelsen blir etterforsket av Poltitistasjonen i 1-st. district i Parnamirim og politiet tar gjerne imot tips i saken.