Arkiv

Nytt bussoverfall på Søndag morgen.

En buss er blitt ranet i går tidlig på morgen i Felipe Camarão.

 

Et busselskap opplyser om at en buss var blitt angrepet og ranet tidlig på morgenen igår søndag. Ranet ble utført på gaten Nossa Senhora do Rosário, i distriktet Felipe Camarão.

I henhold til buss-føreren som var temmelig nervøs og shaky etter overfallet og foretrekker å være annonym pga sin familie og faren for represalièr, sa at gjerningsmannen var en høy mann iført en hvit skjorte som gikk på bussen (Linje  63) og straks truet sjaføren med en revolver.

Gjerningsmannen virket veldig nervøs og han truet med å skyte alt og alle hvis de ikke gjorde som han sa.Han ba deretter at alle passasjerene straks om å levere fra seg smykker, penger, lommebøker og mobiltelefoner.

Det hele var over på et øyeblikk og mannen forsvant så inn i et buskas og siden har han vært som sunket i jorden og politiet er derfor takknemmelig for tips i saken – gjerne annonyme.