Arkiv

Internasjonal turisme går tilbake 6,7% i November 2012.

Internasjonal turisme har en tilbakegang på 6,7% i November i Brasil.

 

Utgiftene til utlendinger som besøkte landet fra januar til November økte likevel med 2,7% sammenlignet med samme periode i 2011. Turismens tall av valuta inntekter som er akkumulert i de elleve første måneder i år, var på USD 6 milliarder dollar, mot USD 5,9 milliarder dollar registrert i fjor.

Til tross for positive resultatet i hittil i år, har det vært en 6,7% nedgang i internasjonal turismes inntekter i November. I denne måneden var utgiftene til utlendinger oppgjort til R $ 532 millioner, mens i samme måned i 2011, lå man på R $ 570 millioner.

Dataene ble utgitt på tirsdag (18) av sentralbanken i Brasil.

Man antar at den vanskelige situasjonen i økonomien på verdensmarkedet, nå også får utslag innen internasjonal turisme.