Arkiv

Fyllekjørerenes aften?

PRF (UP)  i Natal tok i en lyn-aksjon 20 personer for drukkenskap bak rattet.

PRF avslører at en intensivert trafikk overvåking er trappet opp nå føre og under hele jule-perioden.

Tjue personer ble bøtelagt og tre arrestert for å ha «blåst rødt» under påvirkning av alkohol under en blitz-kontroll av det føderale motorvei politiet (PRF) som utførte 196 tester (blåsinger) sist fredag (21), på BR 101, i nærheten av Natal Shopping.

PRF er allerede i ferd med å håndheve de nye reglene av forbudet mot kjøring i påvirket tilstand i løpet av den siste uken. I går kveld, dannet hele 17 føderale politimenn , fire militære politimenn og fem agenter for Traffic Department et slagkraftig team som gikk igjennom trafikken på BR 101 mot den sentrale sonen i Natal.

Innen det metropolitiske området i Natal, ble fire flere personer arrestert under håndheving av forbudet. Allerede i Mossoró har man også brukt de nye pust-analyse apparatene under en kontroll hvor 45 ble sjekket av PRF, noe som resulterte i tre arrestasjoner for drukkenskap bak rattet.

PRF utfører disse blitz-kontrollene under samhandlinger sammen med det militære politiet og finner sted random steder innenfor det urbane området av stor-Natal, med mål om å redusere antall ulykker og ofre, hovedsakelig motivert av inntak av alkohol.

Så, kjør edru og aktpågivent folkens; Du vil garantert ikke like å bli tatt for fyllkjøring i Brasil – helt sikkert!