Arkiv

Nyttårsaften som ikke vil bli husket.

Når man snakker med natalensere som har vært med om mange tidligere nyttårs-aftener i Natal – så er man sikre på en ting; Denne nyttårsaften kommer ihvertfall ikke til å bli husket i de kommende år – ikke med hensyn til positive ting?

Når by kassen er så tom at man ikke engang kan trå til med et lite offentlig fyrverkeri engang, da er det syltynne tilstander for tiden. Ikke nok med at hovedstaden plages med dårlig helsevesen, man har dårlig offentlig sikkerhet langs gater og torg og noen av de høyeste matvareprisene i landet.

Borgerene gremmes over de dårlige tidene og hadde nok innerst inne et lite håp om en aldri så liten rakett på nyttårsaften – men utsiktene svinner i takt med det gode humøret i byen. Nå får man bare håpe på at naboen har hanket inn en liten arv, eller vunnet på Lotto og handlet litt pang, farger og smell når aftenen kommer?

Så lenge det er liv – er det håp!