Arkiv

Tre nye hotell i Natal.

Kjeden Guia Quatro Rodas, vil i 2013 bringe tre nye hoteller til Natal.

 

Guia Quatro Rodas ,kommer 2013 med 14 nye hybel-leilighets-hotell i Nordøst, inkludert tre stk i Natal: Best Western Premier Majestic, Villa Park og Sol Nascente.

 

Det er verdt å huske at journalister alltid har betraktet kjeden Guia Quatro Rodas som rolig, anonymt, ved vurdering av tjenestene. De vet hva som er viktig og hva en turist trenger og er derfor alltid oppdatert med et høyt informasjonsnivå for sine gjesters ve og vel.

Etter rangeringer ut ifra bestemte vilkår, for kategorier med sortering, så anbefales disse hoteller godt evaluert for gjester og som har høye rangeringer og krav, med utgangspunkt over hoteller i Brasil.

Gode rangeringer er nærmest varemerket til denne kjeden.