Arkiv

Dresskledte banditter på Ponta Negra.

 

Kledd i dress og slips,så slo kjeltringer til mot restaurant i Ponta Negra.

 

8 Banditter kledt i dress og slips,  som om det nesten var tatt ut av en Dragnet-film, så slo skurkene til mot restauranten Terra dos Camarões  som er beliggende i Ponta Negra i det sydlige Natal. Hendelsen fant sted mellom 23:00 – 24:00 igår kveld.

Gruppa tok alle verdisaker som de kunne finne i restauranten og robbet også kundene på restauranten for deres personlige eiendeler. Etter tyveriet flyktet lovbrytere i bilen til eieren av restauranten og eieren ville ikke ha nummerskiltet oppgitt i media.

Det sivile politiet har fortsatt ingen spor i saken og tar gjerne imot tips fra publikum. Man har foreløpig ingen oversikt på verdiene som ble stjålet under ranet.